Doi răniţi, după ce maşina în care se aflau a fost lovită de un tren la o trecere de cale ferată

Două persoane au fost rănite, sâmbătă după-amiază, după ce maşina în care se aflau a fost lovită de un tren de persoane, la o trecere la nivel cu calea ferată, din judeţul Dâmboviţa, din cauză că şoferul autovehiculului nu a oprit la respectiva trecere.

118 afișări
Imaginea articolului Doi răniţi, după ce maşina în care se aflau a fost lovită de un tren la o trecere de cale ferată

Doi răniţi, după ce maşina în care se aflau a fost lovită de un tren la o trecere de cale ferată (Imagine: Shutterstock)

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, accidentul feroviar a avut loc în localitatea Bâldana, când şoferul unui autoturism Renault nu a oprit la trecerea la nivel cu calea ferată, iar maşina a fost izbită de un tren personal care circula pe ruta Bucureşti - Târgovişte.

În urma impactului, şoferul autoturismului şi un pasager au fost răniţi, însă nu au rămas încarceraţi în maşină, iar la momentul la care au ajuns în zona accidentului echipajele de prim ajutor cele două victime erau conştiente.

Ambii răniţi au fost preluaţi de ambulanţe şi duşi la spital. Niciunul dintre pasagerii din tren nu a avut de suferit de pe urma accidentului.

Imediat după accident, traficul feroviar în zonă a fost blocat, însă la ora transmiterii acestei ştiri autoturismul avariat în accident a fost scos de pe linia ferată, iar circulaţia feroviară a fost reluată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici