Doi soţi din Timişoara, arestaţi preventiv după ce şi-au abuzat fiica bolnavă

Doi soţi din Timişoara au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile după ce şi-au abuzat fizic şi sexual fiica în vârstă de 13 ani, care suferă de mai multe afecţiuni fizice şi psihice, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1038 afișări
Imaginea articolului Doi soţi din Timişoara, arestaţi preventiv după ce şi-au abuzat fiica bolnavă

Doi soţi din Timişoara, arestaţi preventiv după ce şi-au abuzat fiica bolnavă

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş, cei doi soţi, ambii în vârstă de 48 de ani, au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile, miercuri seara, pentru viol şi rele tratamente aplicate minorilor, iar joi, cei doi soţi au fost conduşi la audieri la Secţia 1 Poliţie din Timişoara.

Reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Timiş au declarat, pentru MEDIAFAX, că fata în vârstă de 13 ani, cu afecţiuni fizice şi psihice, a fost luată din sânul familiei în urmă cu peste un an, după ce au fost sesizaţi că minora este „neglijată sever”, fiind instituită o măsură de protecţie.

În cursul şedinţelor de consiliere psihologică, copila a început să povestească şi despre abuzurile la care a fost supusă în familie.

Totodată, fata a spus că a fost violată de tată.

În urma celor aflate, reprezentanţii DGASPC Timiş au sesizat poliţia, care a început o anchetă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici