Dolj: Tânăr care conducea o maşină fără permis auto, prins de poliţişti cu focuri de armă

Un tânăr din judeţul Dolj, care conducea o maşină fără să aibă permis auto, a fost prins de poliţişti cu focuri de armă, după ce a refuzat să oprească la semnalele agenţilor, pe numele său existând deja dosar penal după ce a fost prins şi vineri la volanul autoturismului respectiv.

264 afișări
Imaginea articolului Dolj: Tânăr care conducea o maşină fără permis auto, prins de poliţişti cu focuri de armă

Dolj: Tânăr care conducea o maşină fără permis auto, prins de poliţişti cu focuri de armă

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Dolj, Amelia Barbu, sâmbătă, un echipaj de siguranţă publică format din doi poliţişti de la Secţia 8 Poliţie Rurală Rast a observat pe DN 55, în comuna Catane, un autoturism care se deplasa spre localitatea Negoi, condus de un tânăr de 24 de ani despre care oamenii legii ştiau că nu are permis auto.

”Poliţiştii ştiau că (n.r. - tânărul de 24 de ani) nu are permis de conducere întrucât în cursul zilei de vineri fusese, de asemenea, depistat conducând acelaşi autoturism în comuna Catane, oamenii legii întocmind dosar penal pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a deţine permis de conducere”, a precizat Amelia Barbu.

În aceste condiţii, poliţiştii l-au somat pe tânăr să oprească maşina, însă acesta a refuzat şi şi-a continuat deplasarea, astfel că agenţii au plecat în urmărirea lui, având semnalele acustice şi luminoase ale autospecialei de serviciu în funcţiune.

”La ieşirea din Catane, din cauza vitezei excesive cu care se deplasa şi a lipsei de experienţă, autoturismul condus de tânăr a părăsit şoseaua şi a intrat într-un şanţ de colectare a apei, apoi a lovit un copac, după care s-a răsturnat”, a mai spus reprezentantul Poliţiei Judeţene Dolj.

Ulterior, tânărul a ieşit din maşină şi, profitând de faptul că la faţa locului se strânseseră mai mulţi localnici, a încercat să fugă.

Pentru prinderea acestuia, poliţiştii au fost nevoiţi să tragă două focuri de armă în plan vertical.

Astfel, tânărul a fost imobilizat de oamenii legii şi dus la Poliţie, unde i s-a întocmit un nou dosar penal pentru conducerea unui autovehicul fără să aibă permis de conducere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici