Două cutremure în zona seismică Vrancea, joi dimineaţa

Două cutremure au avut loc, joi dimineaţa, în zona seismică Vrancea, unul la o adâncime de 70 de kilometri şi altul la o adâncime de doar 22 de kilometri, potrivit Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pâmântului (INCDFP).

674 afișări
Imaginea articolului Două cutremure în zona seismică Vrancea, joi dimineaţa

Două cutremure în zona seismică Vrancea, joi dimineaţa

Potrivit INCDFP, primul cutremur, de 2,2 grade pe scara Richter, a avut loc la ora 6.45 la o adâncime de 22 de kilometri, fiind resimţit în apropierea oraşelor Odobeşti (4 km), Focşani (11 km), Panciu(15 km), Mărăşeşti (17 km), Adjud (35 km).

Al doilea seism a fost la ora 7.29 şi a avut o magnitudine de 2,9 pe scara Richter, fiind produs la o adâncime de 70 de kilometri. Acesta a fost resimţit în apropierea oraşelor Nehoiu (37 km), Covasna (39 km), Târgu Secuiesc (50 km), Slănic-Moldova (51 km), Întorsura Buzăului (52 km).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici