Două eleve din Târgu Jiu, lovite cu maşina pe trecerea de pietoni de tatăl viceprimarului Iulia Vână

Două eleve de nouă şi zece ani, din Târgu Jiu, au fost accidentate uşor, miercuri, în timp ce traversau pe o trecere de pietoni din apropierea şcolii la care învăţau, maşina care le-a lovit fiind condusă de tatăl viceprimarului Iulia Vână Dumitraşcu.

119 afișări
Imaginea articolului Două eleve din Târgu Jiu, lovite cu maşina pe trecerea de pietoni de tatăl viceprimarului Iulia Vână

Două eleve din Târgu Jiu, lovite cu maşina pe trecerea de pietoni de tatăl viceprimarului Iulia Vână (Imagine: Ciprian Sterian/ Arhiva Mediafax Foto)

Conform IPJ Gorj, fetele au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu, unde au fost supuse unui consult medical, ulterior ele părăsind unitatea sanitară, în condiţiile în care nu aveau nevoie de internare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Conducătorul auto, Vasile Dumitraşcu Vână, în vârstă de 65 de ani, tatăl viceprimarului Iulia Vână Dumitraşcu, a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

Pe numele bărbatului a fost deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici