Două femei au murit, iar trei au fost rănite, după ce o maşină a lovit în plin banca pe care stăteau

Două femei dintr-un sat dâmboviţean, care stăteau de vorbă pe o bancă, au murit, duminică, iar trei au fost rănite, după ce un şofer a pierdut controlul volanului maşinii într-o curbă, iar autovehiculul a izbit în plin banca pe care se aflau cele cinci femei.

390 afișări
Imaginea articolului Două femei au murit, iar trei au fost rănite, după ce o maşină a lovit în plin banca pe care stăteau

Două femei au murit, iar trei au fost rănite, după ce o maşină a lovit în plin banca pe care stăteau (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor IPJ Dâmboviţa, accidentul a avut loc pe DJ 720 A, în satul Gheboaia, aparţinând comunei dâmboviţene Finta, la locul accidentului intervenind două autospeciale ale pompierilor militari şi echipaje ale Poliţiei Rutiere, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Din primele date ale anchetatorilor a reieşit că şoferul care conducea un autoturism BMW a pierdut controlul volanului autoturismului, într-o curbă, a intrat pe contrasens şi a sărit cu maşina peste un cap de pod, autovehiculul izbind apoi în plin banca din faţa unei case, pe care stăteau de vorbă cinci femei.

În urma impactului, banca şi poarta casei au fost spulberate, iar două femei, cu vârste de 68 şi, respectiv, 57 de ani, au murit, în timp ce celelate trei ( având vârste de 42, 59 şi, respectiv, 34 de ani, au fost rănite, fiind transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte cu salvările Serviciului de Ambulanţă Dâmboviţa.

Cauza posibilă a accidentului este viteza excesiva cu care circula conducătorul auto.

La ora transmiterii acestei ştiri, poliţiştii rutieri dâmboviţeni continuă ancheta la faţa locului şi urmează să-l verifice pe şofer, în vârstă de 21 de ani, posesor al permisului auto din 2010, cu aparatul etilotest. Şoferul, care este din localitatea Băleni, judeţul Dâmboviţa, a fost condus la spital de către poliţişti pentru recoltarea probelor biologice, dar şi pentru că are dureri la picioare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici