Două femei, rănite de bucăţi de zăpadă desprinse de pe acoperişurile a două clădiri din Târgovişte

Două femei au ajuns la spital, sâmbătă, după ce au fost rănite de bucăţi de zăpadă care au căzut de pe acoperişurile a două clădiri din Târgovişte, poliţiştii deschizând dosare penale pentru vătămare corporală din culpă.

90 afișări
Imaginea articolului Două femei, rănite de bucăţi de zăpadă desprinse de pe acoperişurile a două clădiri din Târgovişte

Două femei, rănite de bucăţi de zăpadă desprinse de pe acoperişurile a două clădiri din Târgovişte (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, Adelina Torcică, două femei au ajuns la Spitalul Judeţean din Târgovişte, sâmbătă, după ce au fost lovite în cap de bucăţi de zăpadă care au căzut de pe acoperişurile unor clădiri din municipiu.

Primul incident s-a produs în zona unei pieţe din Târgovişte, o femeie de 27 de ani, din localitatea Mircea Vodă, fiind rănită în timp ce ieşea dintr-un magazin, zăpada desprinzându-se de pe acoperişul construcţiei.

Al doilea incident a avut loc în zona centrală a oraşului Târgovişte, unde o altă femeie, care mergea pe trotuar, a fost lovită de zăpada desprinsă de pe un bloc de locuinţe.

Poliţia Dâmboviţa a deschis două dosare penale pentru vătămare corporală din culpă, urmând ca, după cercetări, să se stabilească şi cine vor fi persoanele învinuite în cele două cazuri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici