Două incendii puternice au izbucnit în case din judeţul Argeş, o persoană fiind găsită carbonizată

Două incendii puternice au izbucnit, duminică dimineaţă, la două case din localităţile Luca Corbului şi Bascov, din judeţul Argeş, într-unul dintre incendii o persoană fiind găsită carbonizată într-o cameră a locuinţei.

696 afișări
Imaginea articolului Două incendii puternice au izbucnit în case din judeţul Argeş, o persoană fiind găsită carbonizată

Două incendii puternice au izbucnit în case din judeţul Argeş, o persoană fiind găsită carbonizată (Imagine: Florin Buliga/Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, pompierii argeşeni au fost solicitaţi să intervină, duminică dimineaţă, pentru lichidarea a două incendii care au cuprins două locuinţe.

Unul dintre incendii a izbucnit la o casă din localitatea Lunca Corbului, iar fratele proprietarului a fost cel care a sunat la 112. La momentul la care au ajuns cele două autospeciale ale pompierilor, flăcările cuprinseseră materialele textile dintr-un dormitor şi în cameră era foarte mult fum.

După lichidarea focului, un bărbat în vârstă de 59 de ani a fost găsit mort în patul din camera cuprinsă de flăcări.

O comisie formată din specialişti urmează a stabili cauza producerii acestui incendiu, iar cazul a fost preluat de către procurori, pentru a se afla dacă bărbatul găsit carbonizat a murit în incendiu sau din alt motiv.

Al doilea incendiu, fără victime, a izbucnit la o locuinţă din Bascov. Patru echipaje de pompieri au intervenit pentru stingerea flăcărilor care au cuprins acoperişul, etajul şi mansarda unei case construite pe structură de lemn. Flăcările au distrus partea superioară a clădirii şi tot ce se afla în interior, la etaj şi mansardă.

Deocamdată, pompierii nu au stabilit cauza producerii acestui incendiu, însă este posibil ca focul să fi pornit de la o instalaţie electrică ornamentală folosită pentru iluminat în perioada sărbătorilor de iarnă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici