Douăsprezece trenuri de călători, blocate în gările Predeal şi Braşov

Douăsprezece trenuri de călători sunt blocate, miercuri seara, în gările Predeal şi Braşov, în condiţiile în care circulaţia feroviară pe magistrala 300, între Predeal şi Timişul de Sus, este în continuare oprită din cauza unor arbori căzuţi pe şine.

3439 afișări
Imaginea articolului Douăsprezece trenuri de călători, blocate în gările Predeal şi Braşov

Circulaţia rutieră se desfăşoară în condiţii de iarnă Doisprezece trenuri de călători, blocate în gările Predeal şi Braşov (Imagine: Marius Dumbraveanu/ Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit IGPR, circulaţia feroviară pe magistrala 300, în judeţul Braşov, între Predeal şi Timişul de Sus, este în continuare oprită din cauza unor arbori căzuţi pe şine.

Douăsprezece trenuri de călători sunt blocate în gările Predeal şi Braşov.

De asemenea, alimentarea cu energie electrică este întreruptă în zece localităţi din judeţele Alba, Mureş, Gorj, Olt, Mehedinţi şi Teleorman.

Circulaţia rutieră se desfăşoară în condiţii de iarnă pe anumite segmente de drumuri naţionale din judeţele Harghita, Vâlcea, Gorj, Mehedinţi şi Braşov.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici