Dragnea: Există prea multe agenţii naţionale, vom analiza oportunitatea menţinerii lor

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, marţi, că, în opinia sa, există în acest moment mult prea multe agenţii naţionale, el precizând că va urma, după finalizarea actului normativ privind descentralizarea, un proces de analiză a oportunităţii menţinerii tuturor acestor structuri.

382 afișări
Imaginea articolului Dragnea: Există prea multe agenţii naţionale, vom analiza oportunitatea menţinerii lor

Vicepremierul Liviu Dragnea (Imagine: Marius Dumbrăveanu/Mediafax Foto)

"În opinia mea, cred în continuare că sunt încă mult prea multe agenţii naţionale, dincolo de numărul de personal din fiecare agenţie. Şi - asta cred că o putem spune - am hotărât ca după ce finalizăm procesul de descentralizare şi facem actul normativ pe care îl punem pe masa USL, pe masa Guvernului şi pe masa celorlalte partide, pentru dezbatere, vom începe un proces care s-ar putea să fie la fel de greu şi de generator de foarte multă «prietenie» şi anume o analiză a oportunităţii menţinerii tuturor agenţiilor naţionale care există în această ţară, plecând de la competenţe şi oportunitatea menţinerii lor", a precizat Dragnea.

Vicepremierul Liviu Dragnea şi prim-vicepreşedintele PNL Klaus Iohannis au purtat, marţi după-amiază, discuţii cu ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, secretarii de stat Raed Arafat şi Adrian Pană, ministrul de Interne Radu Stroe şi reprezentanţi ai altor ministere despre descentralizare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici