Dragoş Pătraru va fi audiat marţi în Parlament cu privire la înregistrările cu Doina Gradea

Realizatorul Tv, Dragoş Pătraru, va participa în şedinţa de marţi, ora 12.00, la audierea în Comisia de cultură a Camerei Deputaţilor, unde îşi va susţine punctul de vedere, după ce a făcut publice înregistrări cu Doina Gradea potrivit ordinii de zi a forului legislativ.

4403 afișări
Imaginea articolului Dragoş Pătraru va fi audiat marţi în Parlament cu privire la înregistrările cu Doina Gradea

Dragoş Pătraru va fi audiat marţi în Parlament cu privire la înregistrările cu Doina Gradea

"Audierea domnului Dragoş Pătraru, realizator al emisiunii “Starea Naţiei”, în legătură cu situaţia creată în cadrul Societăţii Române de Televiziune", se arată pe ordinea de zi a următoarel şedinte a Comisiei de cultură a Camerei Deputaţilor.

Preşedinte director general al SRTv, Doina Gradea, a spus că, pe 8 mai, în Comisia de Cultură a Camerei Deputaţilor, că de luni de zile este ameninţată de jurnalistul Dragoş Pătraru, cel care a făcut publice înregistrări în care ea avea un limbaj injurios la adresa jurnaliştilor.

"De luni de zile am fost ameninţată şi, de ce nu, m-am simţit santajată, de domnul Pătraru, pentru a lua decizii în favoarea şi în condiţiile impuse de dumnealui în sensul prelungirii contractelor pe care le are în SRTv. De fiecarte dată când acestea se apropiau de termenul final", a spus Doina Gradea în timpul audierilor în Comisia de Cultură a Camerei Deputaţilor.

Directorul general al SRTv, Doina Gradea, mai spune că se simte lezată de faptul că a fost înregistrată.

Deputaţii PNL, USR şi PMP s-au retras atunci de la lucrările Comisiei de Cultură în care preşedintele-director general al Societăţii Române de Televiziune, Doina Gradea, urma să fie audiată pe tema înregistrărilor apărute în presă, după ce, la propunerea PSD, s-a decis ca aceasta să îşi spună punctul de vedere fără a răspunde la întrebările membrilor comisiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici