Drumul spre călătoriile în siguranţă a început cu un obstacol. Platforma care eliberează certificatul verde nu a funcţionat până dimineaţă

  • Platforma eliberează, de joi, certificatul verde digital a fost nefuncţională de dimineaţă.
  • Autorităţile nu au emis, până la această oră, un punct de vedere oficial.
2317 afișări
Imaginea articolului  Drumul spre călătoriile în siguranţă a început cu un obstacol. Platforma care eliberează certificatul verde nu a funcţionat până dimineaţă

Drumul spre călătoriile în siguranţă a început cu un obstacol. Ce se întâmplă cu platforma care ar trebui să elibereze certificatul verde

UPDATE: Platforma pusă la dispoziţie de STS, care eliberează certificatul digital COVID-19 pentru călătoriile în Uniunea Europeană nu a funcţionat până la ora 8.15.

Platforma pusă la dispoziţie de STS, care ar fi trebuit să elibereze certificatul digital COVID-19 pentru călătoriile în Uniunea Europeană, ar fi trebuit să faciliteze libera circulaţie, însă aceasta nu funcţionează.

Certificatul verde ar fi trebuit să poată fi descărcat de la miezul nopţii, însă joi dimineaţa, accesând site-ul https://certificat-covid.gov.ro, utilizatorul primeşte mesajul „403 Forbidden”.

Certificatele ar fi trebuit să poată fi eliberate în format digital, iar pentru persoanele care nu au acces la acest format primăriile, direcţiile de evidenţă a populaţiei şi direcţiile de sănătate publică ar fi trebuit să poată asista oamenii pentru eliberarea lor pe hârtie.

Autorităţile nu au emis, până la ora transmiterii ştirii, un punct de vedere oficial în ceea ce priveşte nefuncţionarea platformei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici