Duckadam se alătură celor care critică autorităţile: ”Se dau bani ca să se scrie că unii au murit de COVID”

Helmuth Duckadam, preşedintele de imagine al FCSB, s-a alăturat celor care critică autorităţile pentru măsurile luate în timpul pandemiei.

6750 afișări
Imaginea articolului Duckadam se alătură celor care critică autorităţile: ”Se dau bani ca să se scrie că unii au murit de COVID”
Fostul mare portar al Stelei se declară nemulţumit de reglemăntările care sunt în vigoare şi critică Guvernul pentru deciziile din ultima perioadă.
 
„Din păcate, tot săracii sunt oropsiţi. Se spune că poţi pleca la mare sau munte dacă ai proprietate acolo. Păi câţi dintre cei amărâţi au proprietăţi? Deci nu plecăm. Stăm acasă.  Fotbalul va fi ciudat de acum înainte. Cred că la un moment dat se va uita de pandemia asta pentru că vine alta. Sunt dezamăgit. Mi se par măsuri exagerate. Uitaţi ce se întâmplă în supermarketuri sau pieţe. Dar nu avem voie să ne antrenăm în aer liber. În SUA, mi-a zis fata mea, care stă acolo, s-au deschis mall-urile şi restaurantele. Nu e nicio problemă. Nu înţeleg, noi de ce nu putem să ne relaxăm la terase? Mai bine mergem în armată, că acolo trebuie să respecţi regulile militare. De ce se mai începe fotbalul? Că alte sporturi, ca voleiul sau handbalul, nu încep. O să vină Poliţia să vadă dacă stăm la distanţă de 2 metri sau dacă am făcut duş la vestiare? Stau jucătorii distanţaţi pe bancă, dar în autocar stau unul lângă altul?”, a declarat Duckadam pentru ProX.
 
Duckadam a comentat şi situaţia lucrătorilor sezonieri care pleacă din România.
 
„Care Germania? Lăsaţi-mă cu asta! Sunt sătul până peste cap. S-a plecat din Cluj în Germania...  Au stat distanţaţi în avion? Vin oamenii pentru una sau două luni ca să-i tratăm şi după pleacă. Uitaţi ce e acum la vama Nădlac. Sunt oameni care nu au contribuit cu nimic la bugetul Sănătăţii. Acum vin înapoi? Să fim serioşi. Nu putem să ne ne antrenăm în aer liber, dar în altă parte... Să ne lase să jucăm fotbal şi să dăm drumuri la alte sporturi. La tenis e fiecare cu mingea lui? Am luat-o razna de tot! Hai să jucăm cu mănuşi atunci. Sunt măsuri exagerate. Am înţeles, e pandemie.... Dar se mai dau şi bani ca să se scrie că unii au murit de COVID. De ce nu ne uităm că avem epidemie de rujeolă?”, a mai afirmat Duckadam.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici