Educaţia în valul 4. Cîmpeanu: „121 de şcoli au activitatea cu prezenţă fizică suspendată”

Ministrul Educaţiei Sorin Cîmpeanu a anunţat miercuri că 121 de şcoli din România au activitatea cu prezenţă fizică suspendată după ce au depăşit limita de 50% clase cu activitate suspendată, ca urmare a apariţiei cazurilor de Covid.

345 afișări
Imaginea articolului Educaţia în valul 4. Cîmpeanu: „121 de şcoli au activitatea cu prezenţă fizică suspendată”

Educaţia în valul 4. Cîmpeanu: „121 de şcoli au activitatea cu prezenţă fizică suspendată”

Potrivit ministrului, în ultima săptămână au fost înregistraţi 4.500 de elevi şi preşcolari infectaţi, ceea ce face ca numărul total al elevilor depistaţi pozitiv de la începutul şcolii să ajungă la 12.978.

De asemenea, numărul angajaţilor din învăţământ confirmaţi cu Covid a ajuns la 4.392, cu un plus de 1.700 faţă de săptămâna tecută.

Sorin Cîmpeanu a anunţat că 11.090 de clase, adică 8% din totalul de clase, au activitatea fizică suspendată, iar 278.000 de copii învaţă online.

Totodată, 121 de şcoli au activitatea fizică suspendată după ce au atins limita de 50% din clase cu activitate suspendată. Cele mai multe astfel de şcoli sunt în Bucureşti (18), Timiş (19) şi Bihor (14).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici