Cazul elevului olimpic mort după ce s-a prăbuşit în gol de la etajul patru al unui hotel. Medic: Toate s-au adunat. I-a cedat inima

Elevul care a căzut de la etajul patru al unui hotel din Hunedoara, unde participa la olimpiada naţională de matematică, a murit, joi dimineaţa, din cauza rănilor grave suferite.

6329 afișări
Imaginea articolului Cazul elevului olimpic mort după ce s-a prăbuşit în gol de la etajul patru al unui hotel. Medic: Toate s-au adunat. I-a cedat inima

Elevul olimpic la matematică, căzut de la etajul patru al unui hotel din Hunedoara, a murit

Poliţia Hunedoara a transmis, joi dimineaţa, că au fost informaţi că elevul, care avea 13 ani, a murit. „Din păcate, cadrele medicale de la Timişoara, unde a fost dus copilul, au comunicat ca minorul de 13 ani, din Galaţi, a decedat”, au transmis, joi dimineaţa, reprezentanţii Poliţiei Hunedoara.

Medicul Horia Pleş, şeful Clinicii de Neurochirurgie din cadrul Spitalului Judeţean Timişoara, a declarat, joi dimineaţa, că băieţelul a murit în jurul orei 05.50, din cauza leziunilor cerebrale puternice.

Primele informaţii mi-au parvenit în jurul orei 23.00, când am fost informat că un copil a căzut de la etajul patru. Era destul de rău, s-au făcut investigaţii şi s-a dovedit că are o lamă de sânge cerebral în emisferul stâng şi am decis să se transfere de urgenţă la noi. În timpul nopţii, la ora 02.45, a fost adus cu o ambulanţă la Spitalul Judeţean Timişoara. S-a repetat computerul tomograf, iar la ora 03.10 s-a intervenit operator, s-a făcut o craniectomie decompresivă, adică osul pe jumătate de emisfer este scos. La ora 05.50, am fost anunţat că a decedat. Pe lângă leziunile cerebrale, avea şi o contuzie pulmonară, o fractură de bazin, toate s-au adunat şi au condus la rezultatul care este acum. I-a cedat inima”, a afirmat medicul Horia Pleş.

Copilul în vârstă de 13 ani, elev al unui liceu din Galaţi, care participa la olimpiada naţională de matematică, a căzut, miercuri seara, de la etajul patru al unui hotel din Hunedoara, unde era cazat împreună cu tatăl său. Băiatul a fost transferat în comă, la Timişoara.

Incidentul a avut loc la un hotel din centrul municipiului Hunedoara. La un moment dat, băiatul, fiind lăsat singur, s-a prăbuşit în gol, de la etajul patru, în interiorul clădirii.

Poliţiştii fac cercetări în acest caz. Primele informaţii sunt că băiatul, elev al unui liceu din judeţul Galaţi, era cazat în hotel împreună cu tatăl său şi participa, zilele acestea, la olimpiada naţională de matematică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici