Eugen Iancu, tatăl unuia dintre cei care au murit la Colectiv: Rog politicienii să nu facă politică

Eugen Iancu, tatăul unuia dintre tinerii care au decedat în urma incendiului de la clubul Colectiv a făcut un apel, duminică, pe pagina Facebook, la politicieni, rugându-i să nu facă politică la comemorarea unui an de la tragedia din club.

1105 afișări
Imaginea articolului Eugen Iancu, tatăl unuia dintre cei care au murit la Colectiv: Rog politicienii să nu facă politică

Eugen Iancu, tatăl unuia dintre cei care au murit la Colectiv: Rog politicienii să nu facă politică

"Rog astăzi televiziunile şi mai ales politicienii , indiferent de funcţia pe care o ocupa sau au ocupat-o , sa nu faca politica . Astăzi, 30 octombrie, singurii care au dreptul sa facă politica suntem noi , beneficiarii politicilor voastre de 26 de ani , noi victimele Colectiv", a scris Eugen Iancu pe pagina de Facebook.

Fiul lui Eugen Iancu, Alexandru, a murit la 22 de ani în urma incendiului din clubul Colectiv.

Eugen Iancu fondat Asociaţia Colectiv GTG 3010. Asociaţia va dezveli duminică un monument dedicat celor 64 de tineri care şi-au pierdut viaţa în tragedia de la Colectiv.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici