Europarlamentar PNL: PE va adopta săptămâna viitoare o rezoluţie despre Revoluţia din România

Europarlamentarul PNL Siegfried Mureşan susţine că Parlamentul European va adopta săptămâna viitoare pentru prima oară o rezoluţie despre Revoluţia din România. Liberalul precizează că oamenii au dreptul să afle adevărul despre evenimntul de acum 30 de ani.

500 afișări
Imaginea articolului Europarlamentar PNL: PE va adopta săptămâna viitoare o rezoluţie despre Revoluţia din România

Europarlamentar PNL: PE va adopta săptămâna viitoare o rezoluţie despre Revoluţia din România

„Vă anunţ că Parlamentul European va adopta săptămâna viitoare pentru prima oară o rezoluţie despre Revoluţia din România Conferinţa preşedinţilor de grupuri parlamentare din Parlamentul European a aprobat în această seară cererea Grupului parlamentar al PPE prin care, săptămâna viitoare, plenul Parlamentului European va avea o dezbatere şi va adopta o rezoluţie privind comemorarea Revoluţiei Române din 1989”, a scris Mureşan, pe Facebook.

Europarlmanetarul liberal susţine că, după 30 de ani, oamenii au dreptul să afle adevărul despre cele întâmplate la Revoluţie.

„Este prima dată când Parlamentul European adoptă o poziţie oficială despre Revoluţia Română. La 30 de ani de la Revoluţie, oamenii au dreptul să afle adevărul”, a subliniat Mureşan.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
mureşan,
revoluţie,
pe

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici