EVADARE din arestul Poliţiei Galaţi: Tânărul în vârstă de 19 de ani, prins după aproximativ trei ore

Poliţia din Galaţi este în alertă, după ce un tânăr în vârstă de 19 de ani, suspectat de mai multe furturi, a evadat vineri din arestul IPJ Galaţi.

515 afișări
Imaginea articolului EVADARE din arestul Poliţiei Galaţi: Tânărul în vârstă de 19 de ani, prins după aproximativ trei ore

EVADARE din arestul Poliţiei Galaţi: Un tânăr în vârstă de 19 de ani, suspectat de mai multe furturi, căutat de oamenii legii

UPDATE: Tânărul evadat din arestul IPJ Galaţi a fost prins
Tânărul în vârstă de 19 de ani, suspectat de mai multe furturi, care a evadat vineri din arestul IPJ Galaţi, a fost prins.

Potrivit Poliţiei Galaţi, evadatul a fost prins la intersecţia a două străzi din oraşul Galaţi.

La vederea poliţiştilor, acesta a încercat să fugă, dar a fost prins, imobilizat şi dus la sediul Poliţiei.

Căutările evadatului au durat aproximativ trei ore.

Tânărul era căutat după ce a reuşit să evadeze din sediul Poliţiei.

În zorii zilei de vineri, o patrulă din cadrul Secţiei 3 Poliţie Galaţi a surprins în flagrant un tânăr care fura bunuri dintr-un autoturism aflat într-o parcare. La vederea poliţiştilor, acesta a fugit, dar a fost prins şi încătuşat.

„Cu ocazia cercetărilor, s-a constatat că tânărul, de 19 ani, din municipiul Galaţi, ar mai fi comis, în aceeaşi noapte, trei furturi din autoturisme şi un furt din anexa unei locuinţe. La scurt timp după ce pe numele tânărului a fost emisă o ordonanţă de reţinere, pentru 24 de ore, acesta a evadat din sediul Poliţiei, fiind căutat, în prezent, de poliţişti”, arată Poliţia Galaţi.

Tânărul are o înălţime de 1,65 m, constituţie atletică, păr şaten deschis şi este tuns scurt. În momentul evadării era îmbrăcat cu un hanorac de culoare grena, blugi albaştri, iar în picioare purta pantofi sport închişi la culoare.
 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici