Exerciţii la Marea Neagră: artileria a declanşat o ploaie de foc asupra unor ţinte navale

Un amplu exerciţiu militar s-a desfăşurat la Marea Neagră. Artileriştii de pe uscat au tras asupra unor ţinte din largul mării.

2401 afișări
Imaginea articolului Exerciţii la Marea Neagră: artileria a declanşat o ploaie de foc asupra unor ţinte navale

Exerciţii la Marea Neagră: artileria a declanşat o ploaie de foc asupra unor ţinte navale/ Imagine MApN Facebook

Militarii din cadrul Regimentului 52 Artilerie Mixtă „General Alexandru Tell” Bârlad au desfăşurat un exerciţiu tactic cu trageri de luptă. În cadrul exerciţiului numit „Bizonul Negru” a fost declanşată o ploaie de foc asupra unor ţinte aflate în largul Mării Negre.

„Militari din cadrul Regimentului 52 Artilerie Mixtă General Alexandru Tell Bârlad au desfăşurat exerciţiul tactic cu trageri de luptă Bizonul Negru 21. Exerciţiul planificat în urmă cu un an a început cu deplasarea tehnicii către Poligonul Capu Midia şi a continuat prin ocuparea poziţiei de tragere, pregătirea muniţiei şi executarea misiunilor de foc. Instalaţiile ArPR au lansat proiectile reactive către ţinte dispuse în largul Mării Negre, iar la final militarii au raportat: misiune îndeplinită”, au anunţat reprezentanţii MApN.

Exerciţiul s-a încheiat fără incidente.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici