Exerciţiu militar NATO la Babadag: participă militari americani şi bulgari - FOTO

Militari americani şi bulgari participă la exerciţiul multinaţional Platinum Eagle 2015. Acest exerciţiu are loc la Babadag, în România, şi este conceput să demonstreze capacităţile aliaţilor NATO în Europa de Est, a declarat purtătorul de cuvânt al Pentagonului.

580 afișări
Imaginea articolului Exerciţiu militar NATO la Babadag: participă militari americani şi bulgari - FOTO

Militari americani şi bulgari participă la un exerciţiu militar NATO la Babadag (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

Aproximativ 150 de puşcaşi marini şi marinari americani din cadrul Forţei de la Marea Neagră participă la acest exerciţiu anual programat anterior, care se încheie pe 28 mai.

GALERIE FOTO

Forţa prin rotaţie la Marea Neagră, un contingent de puşcaşi marini şi marinari americani prezenţi în regiunile Mării Negre, Balcanilor şi Caucazului, are misiunea să menţină parteneriate dovedite, să consolideze capacitatea militară, să promoveze securitatea regională şi să furnizeze o capacitate de reacţie rapidă în situaţii de criză, conform ordinelor Comandamentului american în Europa şi Forţelor Corpurilor puşcaşilor marini americani în Europa şi Africa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici