Explozia de la Petromidia. A murit şi al doilea angajat transferat în Germania

  • A murit şi al doilea angajat al Petromidia Năvodari, rănit în urma exploziei urmate de incendiu, care a fost transferat la un spital din Germania.
  • Bilanţul se ridică acum la trei persoane decedate.
2735 afișări
Imaginea articolului Explozia de la Petromidia. A murit şi al doilea angajat transferat în Germania

Explozia de la Petromidia. A murit şi al doilea angajat transferat în Germania

Rompetrol Rafinare a anunţat, duminică, faptul că al doilea angajat rănit în urma exploziei urmate de incendiu, de la Petromidia Năvodari, a murit.

Acesta fusese transferat anterior la o unitate medicală specializată din Germania.

Bărbatul a murit sâmbătă seara, în ciuda tuturor eforturilor depuse de personalul medical. „Toată susţinerea noastră merge către familia colegului decedat”, anunţă compania.

Numărul deceselor în urma exploziei de la Petromidia ajunge la trei.

Explozia a avut loc în data de 2 iulie la Rafinăria Petromidia din Năvodari. În urma exploziei, un bărbat, în vârstă de 32 de ani, a fost găsit decedat, iar alte cinci persoane au fost rănite, două dintre ele fiind transferate, în 5 iulie, cu arsuri grave, de la Spitalul Floreasca din Capitală, la o clinică din Germania, cu un avion militar. Unul dintre ei a murit în 13 iulie, iar al doilea, după doar patru zile.

CITEŞTE ŞI: Explozia de la Petromidia. Director Rompetrol: „Nu e eroare umană, un echipament a cedat”


 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici