Explozie într-o locuinţă din Tulcea, provocată de o butelie

O butelie GPL a explodat, sâmbătă dimineaţa, într-o casă din Tulcea. În interior era proprietara locuinţei, care a fost scoasă de pompieri în stare stabilă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

440 afișări
Imaginea articolului Explozie într-o locuinţă din Tulcea, provocată de o butelie

Explozie într-o locuinţă din Tulcea, provocată de o butelie

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Tulcea, Florentin Daciu, explozia nu a fost urmată de incendiu.

„Salvatorii Detaşamentului de pompieri Tulcea au fost alertaţi sâmbătă dimineaţa despre producerea unei deflagraţii generate de o butelie GPL la o casă din municipiul Tulcea. La faţa locului a fost identificată o femeie de 83 de ani, în stare stabilă, cooperantă, care a fost preluată de ambulanţa SAJ pentru a fi transportată la Spitalul Judeţean Tulcea. Deflagraţia nu a fost urmată de incendiu”, a spus Daciu.

Din casă a mai fost scoasă încă o butelie GPL, care a fost, de asemenea, scoasă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici