Explozie la Facultatea de Chimie a Universităţii "Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca: Două persoane transportate la spital

Două persoane au fost transportate la spital, duminică, în urma exploziei unui frigider de la Facultatea de Chimie a Universităţii "Babeş-Bolyai” (UBB) Cluj-Napoca, existând suspiciuni că în frigider erau depozitate substanţe chimice care ar fi putut degaja gaze nocive.

3202 afișări
Imaginea articolului Explozie la Facultatea de Chimie a Universităţii "Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca: Două persoane transportate la spital

Explozie la Facultatea de Chimie a Universităţii "Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca: Două persoane transportate la spital

Purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, Andrei Biriş, a declarat, duminică, pentru corespondentul MEDIAFAX, că uşa frigiderului a sărit de la loc, iar în urma exploziei au fost sparte şi câteva geamuri.

"Două persoane au fost transportate la spital în urma unei explozii la un frigider de la Facultatea de Chimie a UBB. Se pare că a fost un scurtcircuit la frigider şi ar fi luat foc nişte substanţe chimice depozitate acolo. Uşa frigiderului a sărit de la loc şi au fost sparte nişte geamuri. La faţa locului au venit portarul şi femeia de serviciu din instituţie care, preventiv, au fost transportaţi la spital în condiţiile în care substanţele chimice din frigider ar fi putut degaja anumite gaze nocive”, a spus Biriş.

Pompierii ISU Cluj continuă cercetările în acest caz pentru stabilirea cauzelor care au dus la declanşarea exploziei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici