Video Facultate în timpul epidemiei. Tânărul care a câştigat în instanţă anularea sancţiunilor primite la liceu şi daune de 22.000 lei explică de ce nu vor studenţii examene online

  • Studenţii vor să meargă la examene, cu măşti şi mănuşi
  • Andrei-Ionuţ Cocîrlău: la examenele on-line se vor lua note mici
  • Andrei-Ionuţ Cocîrlău este tânărul din Olt care a câştigat în instanţă anularea sancţiunilor primite la liceu şi daune de 22000 lei
3630 afișări

Facultatea în timpul epidemiei este o adevărată provocare chiar şi pentru studenţi. Aceştia se plâng că nu învaţă mare lucru la cursurile on-line şi se tem că în sesiune vor lua note mici.

Andrei-Ionuţ Căcîrlău, reprezentantul studenţilor în Consiliul Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Lucian Blaga Sibiu, spune că, deşi pregătirea este mai slabă, se aşteaptă ca subiectele de la examenele on-line să fie mult mai grele decât cele de până acum.

Andrei-Ionuţ Cocîrlău-reprezentantul studenţilor de la Drept ULBS: Studentul se va pregăti şi va fi o pregătire individuală, iar cadrele didactice vor încerca să formuleze nişte subiecte astfel încât să nu te poţi inspira, să spun aşa, din cărţi sau de pe internet. Iar aici va fi o problemă pentru că notele vor fi nu foarte bune.

Notele mici îi vor dezavantaja pe studenţii cu burse. Andrei spune că studenţii ar putea merge la facultate pentru a susţine examenele, respectând normele de protecţie şi distanţare socială.

Andrei-Ionuţ Cocîrlău-reprezentantul studenţilor de la Drept ULBS: Se pot chema între anumite ore doar o grupă de studenţi sau jumătate dintr-o grupă de studenţi şi s-ar putea susţine examele şi în acest format, cu respectarea distanţei prevăzute de lege, purtarea de măşti şi mănuşi.

Andrei Ionuţ Cocîrlău a ajuns în atenţia opiniei publice după ce a obţinut în instanţă anularea sancţiunilor primite la liceul unde era elev, în Dăgăneşti-Olt. El a susţinut că sancţiunile i-au fost aplicate după ce a cerut autorităţilor decontarea navetei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici