Femeia găsită în apartamentul său din Piteşti a murit asfixiată, cu două pungi de plastic pe cap

Femeia de 47 de ani găsită joi în apartamentul său din Piteşti a murit asfixiată, legiştii considerând că este o sinucidere "atipică", în condiţiile în care piteşteanca avea pe cap două pungi de plastic, şi nu doar una, aşa cum se spusese iniţial, în locuinţă fiind găsit şi un bilet de adio.

563 afișări
Imaginea articolului Femeia găsită în apartamentul său din Piteşti a murit asfixiată, cu două pungi de plastic pe cap

Femeia găsită în apartamentul său din Piteşti a murit asfixiată, cu două pungi de plastic pe cap (Imagine: Ghita Porumb/ Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit şefului SML Argeş, dr Dan Manu, piteşteanca avea pe cap două pungi de plastic, şi nu una, aşa cum s-a ştiut inţital, iar cablul înfăşurat în jurul gâtului avea multe noduri.

"Moartea a fost violentă, ca urmare a unei asfixii mecanice. Victima avea nu una, ci două pungi de plastic trase peste cap, iar cablul avea noduri multiple făcute la ceafă. Urmează ca echipa operativă să studieze datele privind împrejurările care au cauzat decesul victimei. Pe cadavru nu au fost evidenţiate leziuni de violenţă, iar în acest moment sunt multe lucruri care trebuie clarificate în aşa fel încât, coroborate cu rezultatele probelor analizate de SML Argeş, să se stabileascã mecanismul producerii decesului. Dacă organele de cercetare penală vor ajunge la concluzia că este suicid, ar fi o sinucidere atipică, cu care nu m-am mai confruntat şi cum nu am mai avut în Argeş", a declarat dr. Dan Manu.

Potrivit anchetatorilor, în locuinţă, a fost găsit un bilet în care femeia scria că era supărată pentru că nu-şi găsea serviciu şi că familia o ducea rău cu banii, în bilet fiind găsiţi şi 1.500 euro, pe care femeia îi scosese de la bancă şi i-a lăsat soţului şi fiului său.

"Anchetatatorii au găsit un bilet de adio la locul tragediei şi urmează să stabilim dacă este scrisul victimei, în ce condiţii a fost scris, ancheta este în curs de desfăşurare", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, comisar şef Dănuţ Dinu.

Soţul femeii, suspectat de crimă, susţine că a vorbit cu soţia sa la telefon, iar aceasta a început să plângă, a oftat şi i-a spus că se duce la culcare.

Femeia de 47 de ani a fost găsită moartă joi de către soţul său, în apartamentul lor din cartierul piteştean Trivale, având un cablu de încărcător de telefon mobil strâns în jurul gâtului.

Medicii chemaţi la faţa locului au constatat că femeia era decedată de câteva ore.

Vecinii declarau că nu îi cunosc bine pe cei doi soţi, care se mutaseră de curând în bloc şi nu erau comunicativi.

Joi după-amiază, soţul femeii a fost audiat de către procurorii Parchetului Tribunalului Argeş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici