CAZ MACABRU la Roman: O femeie şi-a tranşat soţul şi a vrut să arunce la gunoi braţele şi trunchiul acestuia. Capul bărbatului a fost găsit într-o găleată de plastic

O femeie a fost prinsă de poliţişti, la Târgu Frumos (Iaşi), în timp ce căra, în trei saci, braţele şi trunchiul soţului ei, pe care îl tranşase în apartamentul lor din Roman (Neamţ), unde a fost găsit şi capul bărbatului, potrivit procurorilor.

6224 afișări
Imaginea articolului CAZ MACABRU la Roman: O femeie şi-a tranşat soţul şi a vrut să arunce la gunoi braţele şi trunchiul acestuia. Capul bărbatului a fost găsit într-o găleată de plastic

Femeie prinsă când căra trei saci în care se aflau braţele şi trunchiul soţului pe care îl tranşase

Potrivit procurorilor de la Parchetul Tribunalului Neamţ, femeia are 64 de ani şi a fost profesoară, iar în prezent este pensionară. 

Conform sursei citate, ea a fost surprinsă de camerele de luat vederi de la o benzinărie din Roman, urcând cu trei saci într-un autocar spre Iaşi la ora 00.55, în noaptea de luni spre marţi.

Aceasta a ajuns în jurul orei 01.30 în oraşul Târgu Frumos, luând apoi un taxi din locul în care a lăsat-o autocarul spre piaţă. Taximetristul, simţind un miros ciudat, a anunţat o patrulă a Poliţiei Locale, iar poliţiştii au găsit-o pe femeie în momentul în care aceasta arunca sacii în tomberoanele din apropierea pieţei.

La solicitarea poliţiştilor, femeia a desfăcut sacii, iar acolo au fost găsite bucăţi din trunchiul unui bărbat, fără cap, fără organe interne şi fără organe genitale.

Aceasta a fost legitimată şi s-a stabilit că este din Roman, iar Parchetul Tribunalului Iaşi a deschis un dosar penal pentru omor şi a sesizat procurorii din Neamţ.

”Luni noapte, la ora 1.30, a fost identificată în judeţul Iaşi o femeie domiciliată în Roman, născută în 1951, care căra trei saci din plastic care miroaseau îngrozitor a cadavru. Cadavrul a fost descoperit tranşat, fără cap, organe genitale şi fără organe interne“, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, procurorul criminalist Stelian Olteanu, care se ocupă de caz.

El a precizat că, ulterior, au fost făcute verificări în apartamentul femeii din Roman, care era ”plin de gunoaie“. Acolo a fost descoperit într-o găleată de plastic ţinută într-o debara, fostă baie, capul bărbatului, care era învelit într-o pungă din plastic şi în hârtie de ziar. Craniul a fost trimis la Iaşi, la Institutul de Medicină Legală, pentru autopsie.

Potrivit sursei citate, în locuinţa femeii nu au fost găsite organele interne ale bărbatului, în prezent anchetatorii verificând canalele şi tomberoanele din preajma locuinţei.

”Nu ştim ce anume a dorit să facă femeia pentru că nu am putut discuta cu ea, era incoerentă, vorbea doar pe lângă sugbiect. Din punctul nostru de vedere sigur este suspectă, încă nu am făcut un act de urmărire penală împotriva ei, aşteptăm rezultatele autopsiei. Încă nu au fost găsite organele interne sau cele genitale, facem verificări, probabil au fost aruncate“, a adăugat procurorul Stelian Olteanu.

Bărbatul, care a fost soţul femeii, avea 69 de ani şi era ofiţer în rezervă, el fiind de profesie inginer mecanic.

Surse din Poliţie declarau că femeia a fost oprită pe stradă de poliţiştii din Târgu Frumos, care au descoperit că în bagajele acesteia erau, ambalate în trei saci, braţele şi trunchiul unui bărbat.

Femeia a spus iniţial că bagajele îi fuseseră trimise de o persoană din Bucureşti şi că trebuia să le transporte la Roman, fără să ştie ce conţin, însă, pentru că a adormit în microbuz, a coborât la Târgu Frumos.

Ulterior, aceasta a fost dusă la Poliţie, unde a recunoscut că braţele şi trunchiul aparţin soţului ei, pe care îl omorâse în apartamentul lor din Roman, potrivit surselor citate.

Iniţial, sursele citate spuneau că poliţiştii şi procurorii au făcut percheziţii la locuinţa femeii, unde au găsit şi capul bărbatului, aruncat la coşul de gunoi.

Ancheta în acest caz, începută iniţial de procurorii criminalişti din Iaşi, a fost preluată de cei din Neamţ.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici