Fiu de preot, urmărit în trafic şi încătuşat, după ce a condus beat şi fără permis

Fiul unui preot din Vaslui, beat şi fără permis de conducere, a fost urmărit 5 kilometri pe străzile din Iaşi. Poliţiştii au pornit după el pentru că avea viteză uriaşă şi a refuzat să oprească la semnal.

1326 afișări

Potrivit IPJ Iaşi, tânărul în vârstă de 20 de ani a fost atenţionat de poliţişti să tragă pe dreapta, în noaptea de luni spre marţi, în zona Podu de Piatră din Iaşi.

Tânărul i-a ignorat pe poliţişti şi şi-a continuat drumul.

Poliţiştii au plecat în urmărirea lui, pe străzile din Iaşi, reuşind să-l prindă şi să-l încătuşeze după 5 kilometri, printre blocurile din cartierul Cantemir.

Când i-au verificat documentele, polţiştii au aflat că tânărul nu are nici permis şi nici asigurare. Mai mult, testat alcoolscopic, el avea 0,14 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Surse locale declară că tânărul este fiul unui preot din Vaslui. Tânărul este student la Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor din Iaşi. Potrivit martorilor, acesta conducea cu viteză uriaşă când a fost observat de poliţişti.

Taguri:
şofer,
alcool,
permis

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici