Fiul lui Adrian Năstase rămâne fără permis, instanţa a respins irevocabil contestaţia sa

Fiul lui Adrian Năstase rămâne fără permis auto pentru o perioadă 90 de zile, după ce Tribunalul Bucureşti a respins irevocabil contestaţia lui Andrei Năstase faţă de măsura Brigăzii Poliţiei Rutiere, care l-a surprins, în august 2009, conducând cu 140 km/oră în Bucureşti.

194 afișări
Imaginea articolului Fiul lui Adrian Năstase rămâne fără permis, instanţa a respins irevocabil contestaţia sa

Fiul lui Adrian Năstase rămâne fără permis, instanţa a respins irevocabil contestaţia sa (Imagine: Adrian Stoicoviciu/Mediafax Foto)

Tribunalul Bucureşti a respins, vineri, irevocabil, contestaţia lui Andrei Năstase - fiul liderului PSD Adrian Năstase - împotriva unui proces-verbal întocmit de poliţiştii de la Brigada de Poliţie Rutieră din Bucureşti, care au decis suspedarea permisului acestuia pentru trei luni, pentru viteză excesivă.

Tribunlaul Bucureşti (TB) a respins recursul lui Andrei Năstase împotriva deciziei Judecătoriei Sectorului 1, prin care i s-a respins cererea de anulare a procesului-verbal întocmit de poliţiştii rutieri.

Astfel, procesul-verbal din august 2009, este considerat corect, urmând a fi pus în executare.

Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti a respins, în 13 iulie 2010 acţiunea depusă de Andrei Năstase la instanţă, în care acuza "vicii" şi "greşeli" ale aparatului de înregistrarea care, în august 2009, l-a înregistrat rulând cu peste 140 de km/h în Capitală.

La acel moment, poliţiştii de la Brigada de Poliţie Rutieră din Bucureşti au decis să-i suspende lui Andrei Năstase dreptul de conduce pe o perioadă de 90 de zile, măsură contestată de acesta în instanţă.

Pe toată perioada procesului, Andrei Năstase a avut dreptul să conducă, în baza unui document provizoriu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici