Florin Cîţu, despre relaxarea restricţiilor nocturne: Nu putem vorbi acum de aşa ceva

  • Florin Cîţu a anunţat luni că în prezent nu se pregăteşte o relaxare a restricţiilor nocturne.
  • Cîţu a dezvăluit că modificarea restricţiilor se va face doar în funcţie de evoluţia campaniei de vaccinare.
1863 afișări
Imaginea articolului Florin Cîţu, despre relaxarea restricţiilor nocturne: Nu putem vorbi acum de aşa ceva

Florin Cîţu, despre relaxarea restricţiilor nocturne: Nu putem vorbi acum de aşa ceva

Premierul Florin Cîţu a anunţat luni că în prezent nu se pregăteşte o relaxare a restricţiilor nocturne. Prim-ministrul a dezvăluit că modificarea restricţiilor se va face doar în funcţie de evoluţia campaniei de vaccinare. 

Premierul Florin Cîţu a refuzat să vorbească despre renunţarea la restricţii sau despre relaxarea măsurilor impuse pe parcursul nopţii. Nu ne gândim la aşa ceva acum, a dezvăluit premierul, care a adăugat că orice măsură va fi luată în funcţie de evoluţia campaniei de vaccinare.

Avem un obiectiv important, la 1 iunie să avem cinci milioane de persoane vaccinate. Dacă vrem în vacanţe, la concerte, la plajă trebuie să ne vaccinăm. În acest moment nu putem vorbi despre relaxarea măsurilor din timpul nopţii”, a spus Florin Cîţu.

Declaraţiile premierului Florin Cîţu au fost făcute la finalul şedinţei coaliţiei de guvernare pe tema proiectelor PNNR.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici