Florin Piersic a împlinit 88 de ani. Mesajul preşedintelui CJ Cluj

Marele actor Florin Piersic împlineşte sâmbătă 88 de ani, iar preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin TIşe, i-a transmis că prietenia pe care o are cu actorul îl onorează.

663 afișări
Imaginea articolului Florin Piersic a împlinit 88 de ani. Mesajul preşedintelui CJ Cluj

Florin Piersic a împlinit 88 de ani. Mesajul preşedintelui CJ Cluj

„La mulţi ani! La aproape 50 de ani ai mei, pot spune public că am o relaţie privilegiată cu dragul meu Florin Piersic”; spune, sâmbătă, Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, în ziua în care actorul Florin Piersiv împlineşte 88 de ani.

Tişe spune că nu s-a lăudat niciodată cu prietenia cu Florin Piersic şi nici nu va intra niciodată în detaliile acestei prietenii.

„A început când încă eram copil şi ea a continuat şi după. Mă simt mândru cu o asemenea prietenie. Este relaţia sufletului meu. Relaţia de prietenie nu e din politică, pentru politică sau pentru alte scopuri. Este relaţie de suflet!”, adaugă Tişe.

Preşedintele CJ Cluj spune că se roagă la Dumnezeu să îl ţină sănătos pe Florin Piersic şi spune că prietenia cu el îl onorează.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici