FORUM CNAS - MEDIAFAX - Ritli: Bugetul Ministerului Sănătăţii va fi construit pe tot anul 2012, nu se va baza pe rectificări

Bugetul Ministerului Sănătăţii pe 2012 va fi construit pe tot anul şi nu se va baza pe rectificări, a declarat miercuri ministrul Ritli Ladislau, după ce a participat la Forumul Român de Sănătate, organizat de MEDIAFAX şi CNAS.

134 afișări
Imaginea articolului FORUM CNAS - MEDIAFAX - Ritli: Bugetul Ministerului Sănătăţii va fi construit pe tot anul 2012, nu se va baza pe rectificări

FORUM MEDIAFAX - Ritli: Bugetul Ministerului Sănătăţii va fi construit pe tot anul 2012, nu se va baza pe rectificări (Imagine: Thomas Dan/Mediafax Foto)

Întrebat dacă bugetul pentru anul viitor va fi construit pe tot anul sau se va baza, ca şi până acum, pe rectificări, Ritli a spus că va fi construit pe tot anul.

El a arătat că anul viitor probabil nu se vor face rectificări, fiind an electoral.

Liderii coaliţiei au convenit miercuri ca proiectul de buget pentru 2012 să fie aprobat de Guvern săptămâna viitoare, probabil într-o şedinţă specială, mai mulţi miniştri, în principal cei ai UDMR, fiind nemulţumiţi de fondurile repartizate, în timp ce membri ai coaliţiei, inclusiv din partea PDL, reclamă fondurile insuficiente repartizate autorităţilor locale, au declarat surse oficiale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici