Fosta soţie a lui Andrei Gheorghe dezvăluie că a purtat o discuţie cu acesta cu o seară înainte să moară. Ce viaţă ducea jurnalistul în ultima vreme

Fosta soţie a lui Andrei Gheorghe, Petruţa Gheorghe, a explicat, într-un interviu pentru Antena 3, că nu ştia ca jurnalistul să fi avut probleme de sănătate, dar că i-au lipsit controalele periodice, precizând că a vorbit cu acesta cu o seară înainte să moară.

95734 afișări
Imaginea articolului Fosta soţie a lui Andrei Gheorghe dezvăluie că a purtat o discuţie cu acesta cu o seară înainte să moară. Ce viaţă ducea jurnalistul în ultima vreme

"Nu avea probleme medicale pe care să le fi ştiut sau pe care să le fi bănuit, în schimb, ce cred că i-a lipsit a fost medicina preventivă, adică, acele controale anuale.(...) Vorbeam în fiecare zi pe Facetime, să ne vedem. Am vorbit cu o seară înainte, se pregătea să vadă nişte filme cu Măriuca, una dintre fetele noastre şi era foarte senin şi împăcat, era aşa de o vreme. Liniştit. Mi-a şi spus cu câteva zile înainte de...că se simte extraordinar de liniştit şi de împăcat. S-a văzut cu prietenii noştri, Roman şi Roxana, cei care au şi galeria, care sunt extrem de apropiaţi şi dragi nouă şi s-a simţit foarte bine. M-am întors acasă şi am vorbit pe Facetime şi era foarte ok", a povestit Petruţa Gheorghe.

Întrebată când s-a gândit că ar fi ceva în neregulă, aceasta e răspuns: "Mi-e greu să rememorez asta. Când nu a răspuns la telefon şi erau toate maşinile în garaj. El nu pleca niciodata fără maşină de acasă".

Petruţa Gheorghe a precizat că dacă ar mai fi putut să îi spună ceva jurnalistului, i-ar fi zis că îl iubeşte.

Jurnalistul Andrei Gheorghe, realizator de radio a murit, luni seara, la vârsta de 56 de ani, potrivit IPJ Ilfov. Jusnalistul a fost găsit decedat acasă.

Decesul a fost constatat în urma unui apel la 112, în urma căruia poliţistii s-au deplasat la o adresă din Voluntari, unde a fost găsită o persoană decedată, în baia locuinţei. Ulterior, s-a confirmat că persoana era Andrei Gheorghe, conform IPJ Ilfov.

Primele verificări efectuate în cazul jurnalistului Andrei Gheorghe au relevat faptul că acesta avea afecţiuni cardiace, suferind un infarct în trecut, au precizat sursele citate. Cercetările continuă în acest caz, doctorii de la Serviciul Judeţean de Medicină Legală care au efectuat autopsia, urmând să se pronunţe după vor primi, în aproximativ o săptămână, rezultatele testului toxicologic, au spus sursele menţionate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici