Fostul lider PMP Radu Cristescu s-a înscris în PSD: Am acceptat invitaţia Vioricăi Dăncilă

Fostul vicepreşedinte al PMP Radu Cristescu a anunţat, duminică, pe Facebook, că a acceptat invitaţia Vioricăi Dăncilă de a se alătura Partidului Social Democrat, un partid care se schimbă şi în a cărei schimbare crede. El a fost exclus din PMP în luna mai, după ce l-a atacat pe Eugen Tomac.

2186 afișări
Imaginea articolului Fostul lider PMP Radu Cristescu s-a înscris în PSD: Am acceptat invitaţia Vioricăi Dăncilă

Fostul lider PMP Radu Cristescu s-a înscris în PSD: Am acceptat invitaţia Vioricăi Dăncilă

„Trăim într-o societate dezbinată, în care tot ce se întâmplă negativ este sub -sigla- #m....psd din cauza unor greşeli pe care Partidul Social Democrat şi le asumă şi le îndreaptă, dar şi din cauza unei opoziţii PNL şi USR slabe, corupte şi condusă de oameni de moralitate cel puţin îndoielnică. Avem nevoie de unitate, de armonie, de reconstrucţie! PSD-ul se schimbă, iar eu cred în această schimbare, PSD-ul reformat este cea mai bună soluţie pentru români. Am răspuns afirmativ şi cu onoare invitaţiei doamnei prim ministru Viorica Dăncilă de a mă alătura acestei mişcări noi! Cred că vom reuşi să demonstrăm românilor că ideologia, programul de guvernare, ideile progresiste şi binele cetăţenilor sunt acum pe primul plan! Mă cunoaşteţi! Fac politică din pasiune şi cu pasiune! Pentru noi toţi! Pentru români!”, a scris Radu Cristescu pe Facebook.

El a afirmat că în ultima perioadă a avut invitaţii de a se înscrie în toate partidele mari din România.

„Fac politică, oficial de cinci ani, din pasiune şi cu pasiune. Mulţi dintre dvs. mă cunoaşteţi şi îmi cunoaşteţi principiile şi motivaţia cu care lupt. Cred în români, în puterea şi dorinţa lor de a construi o ţară mai bună, mai unită, mai senină. Pentru a reuşi să schimbi şi să sprijini un popor trebuie să lucrezi împreună cu oameni care vor aceleaşi lucruri! Mi-am început parcursul alături de un partid, pentru progresul românilor, loial unui om, am construit pentru viitor, dar am realizat pe parcurs că loialitatea poate fi privită ca slăbiciune, iar viziunea mea nu a mai avut ecou. În toată această perioadă, am avut propuneri multiple de a adera la toate partidele importante şi mari din România. Am ales în ultimul an să colaborez cu partide mici, cu oameni inimoşi, români adevăraţi şi le mulţumesc pentru oportunitate! Am realizat însă că pentru a influenţa în bine trebuie să alegi un motor puternic!”, a subliniat politicianul.

Pe 22 mai, Radu Cristescu a fost exclus din PMP, şi demis din funcţia de vicepreşedinte, în şediinţa Consiliului Executiv Naţional al partidului, de către Traian Băsescu, Motivul excluderii a fost atacul la adresa lui Eugen Tomac, Băsescu cerându-i atunci lui Cristescu să vină cu probe pentru afirmaţiile făcute.

Taguri:
cristescu,
psd,
dăncilă

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici