Fostul lider PSD Liviu Dragnea contestă în instanţă condamnarea la trei ani şi jumătate de închisoare

Fostul preşedinte PSD Liviu Dragnea a formulat, vineri, o contestaţie în anulare, o cale de extraordinară de atac, la decizia definitivă de condamnare la 3 ani şi jumătate,primită în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului (DGASPC) Teleorman.

3163 afișări
Imaginea articolului Fostul lider PSD Liviu Dragnea contestă în instanţă condamnarea la trei ani şi jumătate de închisoare

Fostul lider PSD Liviu Dragnea contestă în instanţă condamnarea la trei şi jumătate de închisoare

Potrivit portalului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, Liviu Dragnea a formulat o contestaţie în anulare la decizia definitivă de condamnare la 3 ani şi jumătate primită în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Conform legii, dacă magistraţii Instanţei supreme admit cererea fostului preşedinte al Partidului Social Democrat, acesta ar putea fi eliberat din închisoare, iar apelul său în acest dosar ar putea fi rejudecat de un nou complet de judecători, aşa cum s-a întâmplat şi în cazul foştilor miniştri Elena Udrea sau Darius Vâlcov.

Fostul lider PSD Liviu Dragnea a fost condamnat la închisoare de 3 ani şi 6 luni cu executare, în luna mai, în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman. Între timp, fostul preşedinte PSD şi familia sa au primit şi interdicţie de a intra în Statele Unite din cauza implicării sale în fapte de corupţie.

În prezent, Liviu Dragnea este încarcerat în Penitenciarul Rahova.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici