FOTO | Accident GRAV pe A1: O tânără a murit, iar alte două victime sunt inconştiente după ce o maşină s-a răsturnat

Traficul este blocat pe autostrada A1 Deva – Nădlac, la ieşirea către localitatea Giarmata, judeţul Timiş, din cauza unei maşini care s-a răsturnat. Primele informaţii furnizate de ISU Timiş arătau că erau 3 victime inconştiente. La locul accidentului a ajuns şi un elicopter SMURD.

16614 afișări
Imaginea articolului FOTO | Accident GRAV pe A1: O tânără a murit, iar alte două victime sunt inconştiente după ce o maşină s-a răsturnat

Accident GRAV pe A1: O tânără a murit, iar alte două victime sunt inconştiente după ce o maşină s-a răsturnat

Traficul este blocat pe autostrada A1 Deva – Nădlac, la ieşirea către localitatea Giarmata, judeţul Timiş, din cauza unei maşini care s-a răsturnat. Primele informaţii furnizate de ISU Timiş arată că sunt 3 victime inconştiente. La locul accidentului a ajuns şi un elicopter SMURD.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă că pe autostrada A1 Deva – Nădlac, pe breteaua de ieşire către localitatea Giarmata, judeţul Timiş, traficul este întrerupt pe sensul către Arad, din cauza unui autoturism care s-a răsturnat pe carosabil.

accident

Trei persoane au fost rănite în urma accidentului, cărora le sunt acordate îngrijiri medicale la faţa locului.

Reprezentanţii ISU Timiş anunţă că primele informaţii arată trei victime inconştiente.

„La faţa locului este şi elicopterul SMURD. Intervin trei autospeciale ASAS cu modul de descarcerare, 1 SMURD, 1 SAJ”, a anunţat ISU Timiş.

Ulterior, reprezentanţii ISU Timiş au anunţat decesul unei tinere. Victimele au vârste cuprinse între 22 şi 24 ani. Celelalte două persoane rănite, un bărbat şi o femeie, au fost duse la spital.

 
Taguri:
autostradă,
accident,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici