FOTO. Cultură de cannabis descoperită la Oradea. Trei tineri au fost reţinuţi

Trei persoane au fost reţinute după ce au înfiinţat la Oradea o cultură indoor de cannabis. Anchetatorii au găsit la percheziţii zeci de plante de cannabis înalte de aproape un metru, într-un cort special.

715 afișări
Imaginea articolului FOTO. Cultură de cannabis descoperită la Oradea. Trei tineri au fost reţinuţi

Cultură indoor de cannabis descoperită la Oradea. Trei tineri reţinuţi

Miercuri, poliţiştii din Oradea şi procurorii DIICOT au făcut 5 percheziţii domiciliare la Oradea, pentru documentarea şi probarea activităţii infracţionale a cinci tineri de 23, 21, 20, 20, respectiv 15 ani din Oradea şi Baia Mare, bănuiţi de trafic intern de droguri de risc.

Într-o locaţie închiriată de membrii grupării a fost descoperită o cultură indoor, formată din 25 de plante de cannabis, ajunse la maturitate, cu o înălţime de aproximativ 85 de cm, amenajată într-un cort special.

În urma recoltării materiei vegetale, a mugurilor şi a inflorescenţelor de pe aceste plante, au rezultat 4,5 kg. de cannabis.

De asemenea, la percheziţii s-au mai găsit 5 comprimate de ecstasy, 1,5 grame DMT, 2 grame de cannabis uscat, aparatura logistică necesară înfiinţării culturii de cannabis, respectiv un cort special, lămpi LED, ventilatoare, filtru de carbon, fertilizatoare şi 1.300 de lei.

Cei cinci suspecţi au fost prezentaţi procurorului DIICOT Oradea, trei fiind reţinuţi pentru 24 de ore.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici