FOTO | Intervenţie a salvamontiştilor din Neamţ pentru recuperarea a doi tineri îmbăcaţi pe munte ca la mall

Salvamontiştii din Neamţ au intervenit pentru recuperarea a doi tineri din Fălticeni, rătăciţi în masivul Ceahlău, despre care spun că ”au confundat abruptul stâncos cu vreun mall”.

3957 afișări
Imaginea articolului FOTO | Intervenţie a salvamontiştilor din Neamţ pentru recuperarea a doi tineri îmbăcaţi pe munte ca la mall

FOTO | Intervenţie a salvamontiştilor din Neamţ pentru recuperarea a doi tineri îmbăcaţi pe munte ca la mall

Salvamontiştii au fost anunţaţi, joi seara, că doi tineri din Fălticeni au rămas fără lumină şi nu mai aveau posibilitatea să continue drumul în masivul Ceahlău.

Cei doi tineri se aflau pe o porţiune abruptă şi exista riscul să cadă în gol.

”<O seară bună> ne urau colegii noştri Dragoş şi Vali, aflaţi în baza Poiana Prinţului, cel mai izolat avanpost Salvamont din Ceahlău, aflat în imadiata apropiere a pereţilor versantului N-Vestic. La mai puţin de 20 de minute după apusul soarelui aveau să plece în misiunea de salvare şi evacuare a doi tineri din Fălticeni care au confundat abruptul stâncos cu vreun mall”, arată Salvamont Neamţ.

Tinerii au fost coborâţi de pe munte, iar o maşină de intervenţie i-a preluat de la baza muntelui.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici