Video FOTO, VIDEO | Grupare infracţională specializată în vânzarea de droguri de risc, destructurată la Arad

Procurorii DIICOT au destructurat, la Arad, o grupare infracţională specializată în vânzarea de droguri de risc. Gruparea deţinea sute de droguri, precum şi sume mari de bani în lei şi în valută.

210 afișări

Procurorii DIICOT Arad şi ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul SCCO ARAD au desfăşurat, joi, o amplă operaţiune intitulată ”Şoricioaica”, având ca obiect destructurarea unui grup infracţional organizat specializat în comercializarea drogurilor de mare risc, de risc şi de substanţe psihoactive, ce acţiona pe raza municipiului Arad, în cartierul Checheci.

Unsprezece percheziţii domiciliare au avut loc joi, ocazie cu care anchetatorii au ridicat cantităţi de pastile ecstasy, canabis şi 4.500 de doze de substanţe psihoactive destinate comercializării, precum şi sume mari de bani în lei şi în valută.

La sediul DIICOT ARAD au fost aduse la audieri nouă persoane.

La activităţi au participat şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale – IPJ Arad şi poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Timiş.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici