Gabi Balint critică românii care nu se supun restricţiilor de circulaţie: Nu prea există disciplină în ţara noastră

  • Gabi Balint este de părere că românii nu respectă restricţiile de circulaţie.
  • Balint crede că românii vor accepta autoizolarea doar dacă situaţia se va înrăutăţi.
  • Fostul mare fotbalist consideră că autoizolarea este singura soluţie pentru a face faţă pandemiei de coronavirus.
133 afișări
Imaginea articolului Gabi Balint critică românii care nu se supun restricţiilor de circulaţie: Nu prea există disciplină în ţara noastră

Gabi Balint critică românii care nu se supun restricţiilor de circulaţie: Nu prea există disciplină în ţara noastră

Gabi Balint se află alături de familia sa în autoizolare, în încercarea de a se proteja de pandemia de coronavirus.

Fostul mare fotbalist este de părere că, dacă toţi românii ar proceda la fel, în două-trei săptămâni virusul ar putea fi ţinut sub control.

Balint spune că în România nu există disciplină pentru că românii nu acceptă să rămână în casă.

”Nu prea există disciplină în ţara noastră. Am văzut mulţi oameni care se plimbă pe străzi, am văzut cozi de maşini pe bulevardele din Bucureşti, ceva incredibil. Chinezii au scăpat în trei luni pentru că au fost disciplinaţi şi au urmat îndemnurile specialiştilor. Aşa cred că ar trebui să facem şi noi. Cum s-a întâmplat şi în Italia şi Spania, până nu ne loveşte, nu ne potolim.

În momentul în care toată lumea va rămâne în casă, atunci se poate rupe lanţul. Asta va dura două, trei săptămâni. Să nu creadă că azi intră toată lumea în casă şi mâine se termină. Trebuie să treacă o perioadă, dar cât timp oamenii sunt pe stradă, virusul va circula. E greu, pentru că şi eu eram un om activ, îmi plăcea să ies, să mă mişc. Trebuie să înţelegem că e singura soluţie în momentul ăsta”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici