Gabriela Firea a iniţiat o petiţie online pentru construirea Spitalului Metropolitan

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a iniţiat o petiţie online prin care se strâng semnături în favoarea construirii Spitalului Metropolitan, ea fiind de altfel şi primul semnatar al petiţiei.

448 afișări
Imaginea articolului Gabriela Firea a iniţiat o petiţie online pentru construirea Spitalului Metropolitan

Gabriela Firea a iniţiat o petiţie online pentru construirea Spitalului Metropolitan

"Aşa cum am promis la ultima şedinţă de Consiliu, în care proiectul Spitalului Metropolitan a fost blocat din considerente politice de către consilierii PNL şi USR, voi face tot ce îmi stă în putinţă pentru ca acest spital să fie construit. Un spital nou, construit de la zero, prezintă multiple avantaje, întrucât pot fi asigurate din start circuite medicale şi condiţii igienico-sanitare la cele mai înalte standarde", a transmis Gabriela Firea.

Cei care doresc să susţină construirea Spitalului Metropolitan şi a Universităţii de Medicină şi Farmacie într-o "zonă care respectă standardele europene, în proximitatea aeroportului, a autostrăzii, a transportului public subteran şi de suprafaţă, cu reţele de utilităţi funcţionale", pot semna petiţia online la adresa : https://www.petitieonline.com/pmb_sos_sanatatea_romanilor.

La ultima şedinţă a CGMB, un proiect de pe ordinea pe zi care prevedea trecerea unui teren de la RATB direct în administrarea PMB, destinat construirii Spitalului Metropolitan, a picat, fiind votat doar de către consilierii PSD, ALDE şi PMP.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici