Gabriela Firea, ironică: Mă transform şi am o viaţă dublă. Ziua sunt primar, iar noaptea dau găuri în conducte

Gabriela Firea s-a autoironizat, marţi, declarând că ziua este primar general, iar noaptea dă găuri în conductele RADET. Declaraţiile au fost făcute în contextul în care USR a solicitat, în şedinţa CGMB, retragerea unui proiect care prevede înfiinţarea unui „nou RADET”.

3407 afișări
Imaginea articolului Gabriela Firea, ironică: Mă transform şi am o viaţă dublă. Ziua sunt primar, iar noaptea dau găuri în conducte

Firea: Mă transform şi am o viaţă dublă. Ziua sunt primar, iar noaptea dau găuri în conducte

„USR Bucureşti solicită retragerea de pe ordinea de zi şi modificarea proiectului de hotărâre prin care Gabriela Firea încearcă să-şi acopere ilegalităţile cu alte ilegalităţi. Artificiul pus la cale de Primarul Capitalei este un şantaj la adresa bucureştenilor şi riscă să îngroape definitiv termoficarea în Bucureşti. Concret, în şedinţa de astăzi a Consiliului General, la punctul al 16-lea figurează un proiect prin care se propune înfiinţarea a două companii. Misiunea acestora ar fi să asigure continuarea furnizării agentului termic în Capitală, în perspectiva unui faliment iminent al RADET”, a anunţat, marţi, Roxana Wring, înainte de începerea şedinţei CGMB.

De altfel, Wring i-a cerut Gabrielei Firea la începutul şedinţei să retragă acest proiect, iar răspunsul edilului nu a întârziat să apară.

„USR va răspunde politic din cauza acestei probleme”, a spus Firea, care, ulterior, s-a autoironizat, declarând că ea sparge ţevile RADET, noaptea.

„Am ciuruit eu ţevile RADET?! Am eu o putere să mă transform, şi mă duc eu noaptea cu burghiul şi dau găuri în ţevi să fac avarii? Am o viaţă dublă. Ziua sunt primar general şi noaptea mă duc să dau găuri în conducte”, a declarat Firea, spre amuzamentul celor prezenţi în sala de consiliu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici