Galaţi: Investiţie de peste trei milioane de euro într-un centru de recreere pentru vârstnici

  • O investiţie cu fonduri europene în valoare de peste trei milioane de euro va fi făcută pentru construirea unui centru de recreere pentru vârstnici în oraşul Galaţi
  • Proiectul Primăriei va fi gata peste un an şi jumătate după ce marţi a fost semnat contractul privind demararea lucrărilor.
  • În total, centrul Tinereţe fără bătrâneţe va costa peste 16 milioane de lei, iar lucrările vor fi gata peste 17 luni.
1353 afișări
Imaginea articolului Galaţi: Investiţie de peste trei milioane de euro într-un centru de recreere pentru vârstnici

Galaţi: Investiţie de peste trei milioane de euro într-un centru de recreere pentru vârstnici

Un centru de recreere pentru vârstnici va fi construit în oraşul Galaţi în urma unei investiţii de peste trei milioane de euro a Primăriei Galaţi. Obiectivul va fi realizat cu fonduri europene, iar contractul de lucrări a fost semnat marţi.

Constructorul va modifica şi moderniza o clădire în care până recent a fost un liceu. În total, 100 de persoane vor putea beneficia de complexul „Tinereţe fără bătrâneţe” care va avea săli de sport, de bibliotecă şi lectură, de spectacol, de audiotecă, de cinematecă, de internet şi de socializare şi activităţi recreative.

În interior vor fi organizate evenimente culturale şi sportive, aniversări şi dezbateri la care familiile vârstnicilor vor fi încurajate să participe.

În total, centrul Tinereţe fără bătrâneţe va costa peste 16 milioane de lei, iar lucrările vor fi gata peste 17 luni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici