GÂNDUL LIVE - Cum i s-a propus lui Cristian Tudor Popescu să candideze la preşedinţie

Editorialistul gândul Cristian Tudor Popescu a povestit, în emisiunea GÂNDUL LIVE, cum i s-a propus, în mai multe ocazii, să candideze la preşedinţie.

2013 afișări
Imaginea articolului GÂNDUL LIVE - Cum i s-a propus lui Cristian Tudor Popescu să candideze la preşedinţie

GÂNDUL LIVE - Cum i s-a propus lui Cristian Tudor Popescu să candideze la preşedinţie

"Mi s-a propus de mai multe ori. În 2002-2003, au venit nişte bătrânei, o delegaţie, colectiv integrat, după cum s-au prezentat, generali în rezervă, care m-au somat să candidez la preşedinţie", a spus Cristian Tudor Popescu.

Editorialistul gândul a adăugat că a avut oferte şi de la partide mari, acestea fiind făcute prin "persoane de contact". "S-au vehiculat sondaje. Era criză de om, nu aveau o persoană suficient de puternică mediatic", a spus Cristian Tudor Popescu. El a comentat că, dacă ar fi intrat în joc, ar fi candidat şi ar fi câştigat, după aceea era "un păpuşoi": "Câştigă matale, stai liniştit, după aia ştim noi ce facem".

Cristian Tudor Popescu a adăugat că au existat şi "oameni bine intenţionaţi, neproşti", la părerea cărora ţine, care l-au "apostrofat" că nu se implică.

"Ideea e simplă: nu sunt în stare. Ştiu foarte bine ce se face, dar sunt incapabil să fac asta", a explicat Cristian Tudor Popescu de ce a refuzat de fiecare dată să se implice politic.

Cât priveşte alegerile locale de duminică, editorialistul gândul a spus că va merge la vot din cauza de campaniei negative, însă a nu a precizat cu cine va vota.

Cristian Tudor Popescu a mai spus că nu a remarcat o campanie articulată pentru alegerile locale, mesajele alese fiind neinspirate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici