Ger la Miercurea Ciuc: Minus 23 de grade noaptea trecută

  • Staţia meteo Miercurea Ciuc a înregistrat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, minus 23 de grade, cea mai scăzută temperatură înregistrată în ţară.
378 afișări
Imaginea articolului Ger la Miercurea Ciuc: Minus 23 de grade noaptea trecută

Staţia meteo Miercurea Ciuc a înregistrat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, minus 23 de grade, cea mai scăzută temperatură înregistrată în ţară.

Este ger şi la Joseni, cu minus 21 de grade şi la Târgu Secuiesc, cu minus 20 de grade.

Potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie, acum la Miercurea Ciuc sunt minus 22 de grade, iar stratul de zăpadă a ajuns la nouă centimetri.

Alte temperaturi scăzute înregistrate duminică dimineaţă sunt minus 16 grade la Vârful Iezer, din Munţii Pietrosul Rodnei, şi tot minus 16 grade în Bacău. În Vaslui temperatura a coborât la minus 14 grade, iar în Focşani la minus 13 grade.

De altfel, toată ţara este sub atenţionare meteo de ger. ANM a anunţat vreme deosebit de rece şi ger pe parcursul nopţilor şi al dimineţilor.

Temperaturile minime vor coborî frecvent sub -10 grade şi se vor încadra, în general, între -18 şi -8 grade, cu cele mai scăzute valori în depresiunile intramontane, îndeosebi din estul Transilvaniei, sub -20 de grade. Maximele diurne vor fi preponderent negative şi se vor încadra, în general, între -10 şi 0 grade.

Informarea meteorologică este valabilă până miercuri la ora 10.00.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
miercurea ciuc,
ger,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici