Gheorghiţă, despre purtatul măştii: Cred că la masca de protecţie se va renunţa ultima oară

  • Coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare, col. Valeriu Gheorghiţă, apreciază că purtatul măştii de protecţie va rămâne ultima restricţie.
  • Mai mult, el spune că este o măsură de protecţie personală care va fi avută în vedere în fiecare sezon rece.
3663 afișări
Imaginea articolului Gheorghiţă, despre purtatul măştii: Cred că la masca de protecţie se va renunţa ultima oară

Valeriu Gheorghiţă

„Eu cred că la masca de protecţie se va renunţa ultima oară”, transmite Valeriu Gheorghiţă.

El apreciază că se va renunţa la masca de protecţie când vor fi vaccinaţi peste 10 milioane de români, când vor fi cazuri sporadice şi când nu vor exista variante virale neacoperite de vaccin.

„Masca de protecţie ne protejază nu doar faţă de infecţia cu SARS-COV-2, ci pentru toate celelalte infecţii care se transmit pe cale respiratorie. Cred că este o măsură de protecţie personală pe care trebuie să o avem în vedere de acum înainte, în fiecare sezon rece. Când vorbim de viroze, când vorbim de sezon de gripă trebuie să folosim acest mijloc de protecţie personală şi de protecţie a celor din jurul nostru”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici