Glumă de la SRI de 1 aprilie. Serviciul secret răspunde adevăraţilor "băieţi blonzi cu ochi albaştri", de la Ambasada Suediei

Serviciul Român de Informaţii a postat, luni, de 1 aprilie, o replică la mesajul Ambasadei Suediei la Bucureşti, după ce diplomaţii le-au urat "La mulţi ani", în urmă cu câteva zile, "băieţilor blonzi cu ochi albaştri".

4310 afișări
Imaginea articolului Glumă de la SRI de 1 aprilie. Serviciul secret răspunde adevăraţilor "băieţi blonzi cu ochi albaştri", de la Ambasada Suediei

Glumă de la SRI de 1 aprilie. Serviciul secret răspunde adevăraţilor "băieţi blonzi cu ochi albaştri", de la Ambasada Suediei

„Mulţumim Ambasadei Suediei la Bucureşti pentru cel mai nou element obligatoriu din codul nostru vestimentar”, au scris, în limba engleză, reprezentanţii Serviciului Român de Informaţii, luni, de 1 aprilie, pe Facebook.

Mesajului i-a fost ataşat o fotografie cu lentile de contact de culoare albastră, iar pe capacul recipientului se observă antetul SRI.

Mesajul Serviciului vine la câteva zile după ce Ambasada Suediei a transmis serviciului "La mulţi ani" într-un mod ironic, postând pe pe Facebook mesajul "Către 'Băieţii blonzi cu ochi albaştri' de la: Băieţii blonzi cu ochi albaştri. La mulţi ani".

Săptămâna trecută, Serviciul Român de Informaţii a aniversat 29 de ani de activitate, la bilanţul instituţiei participând şi preşedintele Klaus Iohanis.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici