Gregorian Bivolaru anunţă "vindecări miraculoase" la Costineşti, în septembrie 2015

Gregorian "Guru" Bivolaru, urmărit internaţional după ce a fost condamnat la şase ani de închisoare pentru act sexual cu un minor, anunţă, printr-un mesaj postat pe internet, că anul viitor, la Costineşti, va avea loc o acţiune "ce va face cu putinţă felurite vindecări miraculoase".

1657 afișări
Imaginea articolului Gregorian Bivolaru anunţă "vindecări miraculoase" la Costineşti, în septembrie 2015

Gregorian Bivolaru

Potrivit site-ului Mişcării Spirituale de Integrare în Absolut (MISA), fondatorul acesteia, Gregorian Bivolaru, face acest anunţ în urma unui "mesaj spontan" provenit "de la Dumnezeu Tatăl" în noaptea de 6 spre 7 septembrie.

"Ţinem să vă anunţăm, cu o imensă bucurie şi cu o profundă recunoştinţă faţă de BUNUL DUMNEZEU, că în urma unui mesaj spontan, ce provine de la DUMNEZEU TATĂL şi care a apărut în noaptea de 6 spre 7 septembrie 2014, am fost anunţaţi că a venit momentul să se organizeze de către noi, în condiţii speciale, o acţiune ce va fi în mod dumnezeiesc integrată şi ce va face cu putinţă felurite vindecări miraculoase, unele transformări spirituale excepţionale, precum şi revărsări ale graţiei dumnezeieşti, asupra tuturor acelora pe care DUMNEZEU TATĂL, împreună cu îngerii Săi, împreună cu arhanghelii Săi, împreună cu serafimii Săi şi împreună cu heruvimii Săi, îi va alege spre a beneficia de dumnezeieştile haruri şi daruri pe care DUMNEZEU TATĂL le va revărsa din preaplinul Său infinit asupra noastră cu acea ocazie", scrie "Guru" Bivolaru.

În acelaşi mesaj, fondatorul MISA precizează că acţiunea va avea loc la 6 septembrie 2015, între orele 17.00 şi 18.15, iar participarea celor care vor "să se vindece sau să-şi amelioreze starea de sănătate" este posibilă în limita locurilor disponibile.

Participanţii vor trebui să aducă la acţiune copii ale actelor ce atestă bolile de care suferă.

"Vă anunţăm - cu anticipaţie - că validarea vindecărilor miraculoase ce se vor înfăptui cu ajutorul lui DUMNEZEU se va face atât imediat, în finalul respectivei acţiuni (pentru cele care vor fi rapide şi extraordinare), pentru unele fiinţe umane ce se vor vindeca în mod miraculos, dar şi pe o perioadă de 49 de zile ce va curge după data acestei acţiuni. Considerăm că va fi necesar ca să se facă, atât pe parcursul acestei acţiuni divin integrate, cât şi în finalul ei, înregistrări video-audio", mai spune Bivolaru.

În acelaşi mesaj se precizează că o astfel de acţiune "divin integrată" se va organiza "de acum înainte o dată pe an, în luna septembrie, la Costineşti".

"Acest mesaj ce ne-a fost transmis de DUMNEZEU TATĂL este un prilej de mare bucurie spirituală pentru noi toţi, cei care suntem integraţi în cadrul Mişcării Charismatice Teofanice", spune, în încheiere, "Guru" Bivolaru.

Mişcarea Charismatică Teofanică se autodefineşte drept "o comunitate spirituală inspirată de bunul Dumnezeu ce a fost fondată de către profesorul de yoga Gregorian Bivolaru în România, în cadrul Şcolii de yoga MISA".

Surse apropiate MISA au declarat, pentru MEDIAFAX, că aceasta a fost constituită în perioada în care Bivolaru a reintrat, în anii 2000, în vizorul autorităţilor. Atunci, el ar fi pus bazele unei noi mişcări, aceasta dorindu-se, la momentul respectiv, să fie secretă. În acest scop, primii membri au fost aleşi exclusiv din rândul oamenilor de încredere ai lui "Guru". Bivolaru le-ar fi spus acestora că Mişcarea Charismatică Teofanică i-a fost inspirată de Dumnezeu şi că aceasta ar putea deveni o nouă religie, care să funcţioneze fără preoţi, susţin aceleaşi surse.

În condiţiile în care se numără printre românii "most wanted" (pe site-ul Poliţiei Române), Bivolaru, azilant politic în Suedia, nu poate veni în România, însă obişnuieşte să le vorbească yoghinilor prin intermediul unui post TV online.

Gregorian Bivolaru a fost condamnat definitiv de instanţa supremă, în 14 iunie 2013, la şase ani de închisoare cu executare pentru act sexual cu un minor în formă continuată, după ce fusese achitat de două instanţe inferioare.

După emiterea mandatului de executare, Bivolaru a fost căutat de poliţişti, fără succes, la adresa din România şi la ashramurile MISA.

Cel poreclit "Guru" s-ar afla în Suedia, unde a obţinut statutul de azilant politic, astfel că el nu poate fi reţinut şi trimis în România decât dacă părăseşte ţara care i-a acordat protecţie.

Începând din 23 mai 2013, instanţa l-a citat pe Gregorian Bivolaru, la termenele procesului, şi cu noul său nume, Magnus Aurolsson.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici