Haz de necaz la Spitalul de Urgenţă Craiova. Pacienţii, plimbaţi cu un scaun cu rotile improvizat. „Ultimele modele au şi umbrelă”

Pacienţii care ajung la una dintre secţiile de chirurgie ale Spitalului Judeţean de Urgenţă Craiova sunt transportaţi cu un scaun de bar, din plastic, aşezat pe un cadru cu rotile, în locul căruciorului. „Ultimele modele includ chiar şi o masă mică de plastic şi umbrelă”, scrie un craiovean.

2108 afișări
Imaginea articolului Haz de necaz la Spitalul de Urgenţă Craiova. Pacienţii, plimbaţi cu un scaun cu rotile improvizat. „Ultimele modele au şi umbrelă”

Pacienţii Spitalului de Urgenţă Craiova, plimbaţi cu un scaun de bar: „Ultimele modele au umbrele”

Fotografiile în care se vede un scaun alb de plastic, folosit la terase, aşezat pe un cadru cu rotile, au fost postate de un craiovean pe Facebook şi au devenit virale.

Autorul a scris că acest „căruţ cu rotile” se află la etajul trei al SJU Craiova, secţia Chirurgie.

Alături de scaun, în fotografii se vede şi un suport metalic pentru perfuzii, iar pe perete este lipit un bileţel pe care scrie „cărucior transport pacienţi”.

Reprezentanţii SJU Craiova au declarat, pentru MEDIAFAX, că improvizaţia este folosită pentru a transporta pacienţii la duş.

„Acest scaun...se pun pacienţii pe el şi intri cu el la duş. Pacienţii care nu se pot mobiliza, care nu pot să meargă, e mai greu să intri cu ei. Aşa îi pui pe acest scaun şi îi duci la duş şi-i speli. Vom încerca să rezolvăm problema”, a declarat, pentru MEDIAFAX, directorul de îngrijiri medicale SJU Craiova, Mădălina Ispas.

Zeci de persoane au reacţionat la postare.

Unii dintre cei care au adăugat comentarii au hăcut haz de necaz, alţii s-au plâns de condiţiile din spital.

„Nici cei ce sunt la putere acum nu vor face mare lucru...! Acel scaun va rămâne cel puţin încă două guverne schimbate...!“, a scris un internaut.

„Suntem de plans. Eu nu ştiu de ce nu pun o urnă şi toţi vizitatorii să pună acolo un leu decât să dea la paznici şi s-ar strânge bani pentru acest spital lagăr”, a scris altcineva.

„Dacă nu murim aşa ne chinuim, vă spun din propria experienţă. Spitalizare 2 luni în Craiova la spitalul ăsta infecţios care dormeai cu lumina aprinsă din cauza gongilor. Nu mai vorbim de mâncare. Ruşineeee să le fie tuturor că nu-şi dau interesul doar când scoţi din buzunar”, a comentat un alt internaut.

„Ultimele modele includ chiar şi o masă mică de plastic şi umbrelă”, s-a amuzat o altă perosană.

Potrivit reprezentanţilor Spitalului Judeţean de Urgenţă Craiova, secţia respectivă este în renovare, iar scaunul va fi casat.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici