HOROSCOP 26 DECEMBRIE 2019: Zodiile care nu vor duce grija banilor anul viitor

HOROSCOP 26 DECEMBRIE 2019: A doua zi de Crăciun vine la pachet cu Luna Nouă în semnul Capricornului, eveniment astral care prefigurează primele tendinţe ale anului 2020.

16479 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 26 DECEMBRIE 2019: Zodiile care nu vor duce grija banilor anul viitor

Sursa FOTO: Pixabay

Graţie elementului zodiei în care se perfecţionează, putem spune că semnele de Pământ (Taur, Fecioară şi Capricorn) sunt cele cărora li se pregătesc cele mai multe oportunităţi şi provocări deopotrivă.

HOROSCOP 26 DECEMBRIE BERBEC

Luna Nouă de joia aceasta se perfectează tocmai în casa carierei şi a statutului social, semn că în noul an ar trebui să îţi reconsideri strategia de autopromovare la locul de muncă. Ai investit multe resurse pe acest plan - timp, atenţie - şi ar fi păcat să nu profiţi de traiectoria ascendentă pe care te-ai situat pentru a primi în sfârşit postul la care râvneşti. Aşadar, urmăreşte să profiţi de toate oportunităţile care apar pentru a te afirma ca profesionist desăvârşit în domeniul tău de activitate. Eşti mai aproape decât crezi de a-ţi împlini visul şi trebuie să fii perseverent(ă)-n continuare.

HOROSCOP 26 DECEMBRIE TAUR

Luna Nouă care se perfectează azi ocupă casa filozofiei de viaţă din horoscopul tău general, fapt care dă de înţeles că, în zilele care au mai rămas din acest an, trebui să reevaluezi momentele-cheie ale lui 2019 şi să tragi unele concluzii importante în legătură cu modul în care le-ai abordat. Poate că ar fi fost mai bine să procedezi altfel în alte situaţii şi chiar dacă deznodământul a fost fericit în cele din urmă, cu siguranţă se impun ajustări sistemului tău de referinţă. Principiile şi valorile după care te ghidezi ar necesita o aducere la zi în acest context.

HOROSCOP 26 DECEMBRIE GEMENI

Luna Nouă de azi se formează în casa raportului de forţe dintre tine şi ceilalţi, semn că în 2020 ar trebui să te concentrezi pe echilibrarea acelor relaţii în care tind să se ducă lupte pentru putere. De regulă, în această categorie intră legăturile sentimentale sau profesionale, deci caută să vezi dacă, în 2019, cea din urmă sau cea dintâi ţi-a pricinuit dificultăţi din acest punct de vedere. O doză de competitivitate nu strică pentru că încurajează la progres, dar când se întrec limitele, riscă să aibă de suferit coeziunea relaţiei tale cu partenerul de viaţă şi/ sau de afaceri.

HOROSCOP 26 DECEMBRIE RAC

Cu Luna Nouă în casa relaţiilor, anul 2020 promite să aducă schimbări de substanţă în raport cu ceilalţi, dar mai ales în cadrul relaţiei de cuplu sau al parteneriatelor profesionale, indiferent dacă deţii o afacere cu un asociat sau interacţionezi cu diverse persoane prin prisma serviciului. Relaţiile deja existente se maturizează, iar cele aflate la început de drum înregistrează progrese vizibile. Nativii(ele) acestui semn care nu au cunoscut încă persoana potrivită ar putea să îşi intersecteze drumurile cu acel cineva special pe care îl aşteptau de mult. Până atunci, trebuie să se lămurească ce caută din punct de vedere sentimental.

HOROSCOP 26 DECEMBRIE LEU

Ultima Lună Nouă a anului 2019 prevesteşte faptul că, în 2020, se doreşte să lucrezi la stilul tău de viaţă şi la conduita ta profesională. Atenţia la detalii şi perseverenţa care te caracterizează pe planul cel din urmă trebuie să devină o obişnuinţă şi în raport cu tine însuţi(ăţi). Cu alte cuvinte, echilibrul de care dai dovadă la serviciu ar trebui să se regăsească şi în dieta şi programul tău de somn. Te aşteaptă un an dinamic şi ofertant, căruia nu îi poţi face faţă decât dacă ai grijă de tine aşa cum se cuvine. Altfel, se instalează oboseala cronică.

HOROSCOP 26 DECEMBRIE FECIOARĂ

Luna Nouă din casa iubirii şi a copiilor prognozează un an 2020 favorabil atât nativilor(elor) burlaci(ăciţe) sau care se află la început de relaţie, cât şi celor care sunt implicaţi(te) în cupluri consacrate. Pentru primii(ele), pregăteşte numeroase ocazii de flirt şi apariţia unei persoane care întruneşte toate calităţile partenerului potrivit. În ceea ce îi/le priveşte pe ceilalţi(alte), vorbim despre posibilitatea îmbogăţirii familiei cu (încă) un membru. Ori de revitalizarea atmosferei pe plan intim în cazul celor care simt că s-a instalat o rutină nesănătoasă în relaţia de cuplu. Nu-i exclus nici să (re)descoperi (noi) pasiuni şi hobby-uri care te animă.

HOROSCOP 26 DECEMBRIE BALANŢĂ

Luna Nouă se formează în casa familiei şi a imobiliarelor din horoscopul tău general, indiciu cum că cei dragi ocupă un loc fruntaş în ierarhia priorităţilor tale de anul viitor. Iată o ocazie mai mult decât bună să schimbi ceva la felul în care te raportezi la acele rude cu care nu împărtăşeşti idealuri şi viziuni comune. Lucrează la a crea punţi de legătură între tine şi ei, la a descoperi terenuri comune care permit să dialogaţi pe teme care scot de obicei la iveală diferenţe de mentalitate. Tot în 2020 poţi rezolva o problemă locativă sau înstrăinezi o proprietate.

HOROSCOP 26 DECEMBRIE SCORPION

Luna Nouă din casa comunicării descrie anul 2020 ca fiind unul în care abilităţile tale de comunicare şi socializare se maturizează vizibil. În anul care vine, laşi faptele să vorbească în locul tău, intervenind cu argumente doar atunci când este necesar să scoţi în relief anumite aspecte mai puţin evidente. Îţi alegi cu grijă cuvintele, nu faci risipă de vorbe şi intervii doar atunci când ai ceva cu adevărat important de spus. În felul acesta, nu pierzi vremea cu discuţii care nu conduc niciunde ori cu oameni în care investeşti inutil. Astfel, rămân în viaţa ta doar cei care merită.

HOROSCOP 26 DECEMBRIE SĂGETĂTOR

Luna Nouă de azi se perfectează în casa finanţelor şi a bunurilor din horoscopul tău general, ceea ce indică faptul că anul 2020 poate fi unul în care poţi atinge starea materială pe care o doreşti. Pentru ca atinge acest obiectiv, este foarte important să îţi asumi faptul că vei avea mult de muncit, dar nu îţi face griji deoarece răsplata nu se va face îndelungă aşteptată. Oportunităţile de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a economiilor prin investiţii vor fi suficiente ca număr şi îndestulătoare în materie de recompense, semn că nu vei duce grija banilor anul viitor.

HOROSCOP 26 DECEMBRIE CAPRICORN

Luna Nouă de astăzi se desăvârşeşte tocmai în semnul naşterii tale, semn că 2020 va fi un an al evoluţiei în plan personal. Ţi se vor oferi o mulţime de ocazii să te apropii de adevăratul tău potenţial şi trebuie să reacţionezi la timp dacă vrei să nu îţi scape. În principiu, cel mai important aspect de care ar fi indicat să ţii seama este faptul că, indiferent de circumstanţe, trebuie să dai dovadă de naturaleţe şi autenticitate. Fii sincer(ă) cu tine şi cu cei din jur, iar orice decizie vei lua va conduce acolo unde îţi doreşti să ajungi.

HOROSCOP 26 DECEMBRIE VĂRSĂTOR

Luna Nouă de azi se formează în casa subconştientului, iar acest lucru prefigurează un an 2020 în care rişti să dai dovadă de încăpăţânare în cele mai nepotrivite momente. De regulă, nu eşti o persoană care suferă de pe urma tiparelor de gândire coercitive sau a unei viziuni înguste, dar anul care vine este unul în care poţi ajunge să fii conformist(ă) în situaţii în care trebuie să te eliberezi de rigori şi rutine autoimpuse. Aşadar, evaluează de două ori orice tendinţă de a te limita unei zone de confort, mai ales atunci când nu-ţi fac bine situaţii sau persoane.

HOROSCOP 26 DECEMBRIE PEŞTI

Luna Nouă din casa proiectelor şi a planurilor de viitor indică faptul că 2020 va fi un an în care implementezi şi/ sau dezvolţi cu succes o (nouă) afacere, iei o iniţiativă comunitară, îţi finanţezi printr-o sponsorizare o idee de afaceri sau pui la punct cu nişte parteneri un business comun. Într-un cuvânt, te aşteaptă un an în care colaborezi cu alte persoane în diferite forme pentru a-ţi transpune în realitate un vis sau obiectiv la care te gândeşti sau lucrezi de multă vreme. Asigură-te doar că te înconjori de oameni care au idealuri şi viziuni compatibile cu ale tale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici