Hoţii care au spart casa generalului MAI în Dâmboviţa au fost arestaţi

Cei patru bărbaţi, acuzaţi că au spart casa unui general MAI, au fost arestaţi preventiv, duminică seara. Autorii au fost prinşi la câteva ore după spargere, având asupra lor bilete de avion cu destinaţia Portugalia.

2287 afișări
Imaginea articolului Hoţii care au spart casa generalului MAI în Dâmboviţa au fost arestaţi

Hoţii care au spart casa generalului MAI în Dâmboviţa au fost arestaţi

Surse judiciare au declarat, duminică seara, pentru MEDIAFAX, că cei patru autori ai spargerii locuinţei generalului MAI Toma Zaharia, din Tărtăreşti, judeţul Dâmboviţa., au fost arestaţi preventiv pentru 30 zile.

Bărbaţii care sunt acuzaţi că au spart casa generalului au fost depistaţi la scurt timp după comiterea faptei pe raza municipiului Bucureşti, iar asupra lor au fost găsite bunurile sustrase din casa generalului Toma Zaharia, respective bijuterii din aur, ceasuri de damă şi bărbăteşti şi bani.

Se pare că cei patru bărbaţi aveau bilete de avion spre Portugalia.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici